My Health Partner Logo

За сайта zdravensavetnik.bg

Нашата мисия

Нашата мисия

Дайте възможност на пациента да участва активно в ежедневното лечение на неговото/нейното заболяване, като му предоставите информация относно патологията на болестта и му препоръчате ежедневни дейности и рецепти за намаляване на риска от нежелани сърдечно-съдови инциденти.

Нашата същност

Нашата същност

Cервие поставя пациента в центъра на своята дейност. Нашият основен стремеж е създаване на иновативни инструменти за подобряване на живота на пациентите.

Нашето обещание

Нашето обещание

Предоставяне на персонализирана, проверена и актуална информация за пациентите със сърдечно-съдови заболявания, която да им помогне да водят по-здравословен начин на живот.

Защо да изберете zdravensavetnik.bg?

Според оценките, през 2016 г. от ССЗ са починали 17.9 милиона души, което представлява 31% от всички смъртни случаи по света. Тъй като повечето ССЗ могат да бъдат предотвратени, хората със сърдечно-съдово заболяване или с висок СС риск (поради наличие на един или повече рискови фактори, като хипертония, диабет...) се нуждаят от надеждна, проверена и динамична информация, включваща персонализирани съвети, съобразени с техните заболявания и интереси.

Zdravensavetnik.bg ще ви предложи специално подбрано за вас съдържание, съобразено с вашите индивидуални заболявания, чрез задаване на конкретни въпроси при първото посещаване на платформата (възраст, начин на живот, заболявания и др.). Няма да бъдат документирани лични данни, а някои части от съдържанието на плаформата ще бъдат автоматично персонализирани въз основа на вашите отговори.

За фирма Сервие

Сервие е глобална фармацевтична група, управлявана от Фондация. Със силно международно присъствие в 150 държави и общи приходи от 4,7 милиарда евро през 2021 г. Сервие има 21 800 служители по цял свят. Сервие е независима група, която всяка година инвестира над 20% от приходите от своите патентовани продукти в научноизследователска и развойна дейност. За да ускори терапевтичните иновации в полза на пациентите, Групата участва в открити съвместни иновативни проекти с академични партньори, фармацевтични групи и биотехнологични компании. Сервие също така поставя позицията на пациентите в центъра на своите дейности.
Лидер в сферата на кардиологията, амбицията на Групата Сервие е да стане призната иновативна компания в онкологията.
Растежът на групата се основава на нейната постоянна ангажираност в областта на сърдечно-съдовите и метаболитни заболявания, онкологията, невронауката и имуновъзпалителните заболявания. За да насърчи достъпа до здравни грижи за всички, Групата Сервие предлага и гама от качествени генерични лекарства, покриващи повечето патологии.
Покажи референциите

Референции

1
World Health OrganizationДата на достъп (дата)